Selectează o Pagină

Toti venim pe lume cu o carte nescrisa, o carte cu pagini goale care este pregatita pentru o noua aventura. In aceste pagini se astern cuvinte care dau forma vietii noastre. Din pacate nimeni nu vine cu un manual de instructiuni, unde sa gasim ceea ce trebuie sa facem si ce nu. Dar lucrul asta este fantastic pentru ca ne da posibilitatea de a ALEGE. Bineinteles daca am fi avut un manual am fi putut invata sa evitam in mare parte ceea ce ne face sa suferim, dar atunci am fi fost toti scosi dintr-un tipar. 

La fel ca si tine si eu am povestea mea de viata, cu bune si cu rele, insa este o poveste unica pentru ca este doar a mea, e vorba de mine, de ceea ce am trait, ce am gandit, ce am ales, ce m-a provocat, ce obstacole am intampinat, ce oportunitati mi s-au oferit, ce oameni am avut in jur, tot ce ma reprezinta si are legatura doar cu mine. 

Nu exista doua povesti de viata la fel si lucrul asta este magic. In episodul de astazi iti las deschise cateva pagini din cartea vietii mele, imi deschid inima si te invit sa ma cunosti mai bine. Iti vorbesc despre cum am avut succes, cum mi-am dat seama ca sunt pe un drum gresit, cum m-am reinventat si cum am trecut peste momente in care frica ma ingheta. Nu stiu daca avem aceleasi gusturi, insa mie imi place la nebunie sa invat din experienta altora, sa cunosc povestile eroilor care sunt in jurul meu. 

Descopera cum am sarit de la croitoreasa la marketer…