Selectează o Pagină

EPISODUL 03

Nu inceta sa publici in Story

Zilele trecute am primit un mesaj a unei urmaritoare in care ma intreba ce se intampla in story , de ce o zi are multe vizualizari si in alta mai deloc. Era vina ei, s-au schimbat algoritmii sau ce?

Trebuie sa intelegem ca exista un grafic important in story si mereu merge in scadere. Adica primul story mereu o sa aiba mai multe vizualizari decat ultimul. Poate un story care a fost publicat ultimul sa ridice vizualizarile celor precedente?

Nu inceta sa publici in story insa fã lucrul asta fara sa te simti obligat, stresat si sa pui orice lucru care este lipsit de sens, doar din obligatia de a publica.

In cazul asta, mai bine depune energia in alta parte. Eu cred ca ceea ce oamenii asteapta sa vada in story este ce se intampla in spatele camerelor, cine esti tu ca persoana, sau cine este in spatele unei marci.

PROBABIL TE INTERESEAZA SI TEMELE DE MAI JOS👇

PARTICIPA IN PODCAST

Sugereaza o tema pentru podcast!

Care este tema despre care ti-ar place sa primesti mai multe informatii si cu care poti atinge un obiectiv in afacerea ta? Lasa-mi un comentariu si eu raspund in urmatoarele episoade. Ajuta-ma sa-ti ofer continut de valoare.

Alatura-te comunitatii mele!

Primeste cele mai recente sfaturi despre marketing și productivitate pentru a atinge obiective indraznete.

Suntem mici, dar vom creste mari. Ai ajuns la locul potrivit, unde poti învăța cum să treci la ACȚIUNE, care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci, care sunt prioritatile afacerii tale. Bucura-te de podcasturi  scurte, dar cu un conținut foarte valoros, in care vei descoperi strategii, tactici și instrumente despre publicitate, funnel , content si retele de socializare.