Selectează o Pagină

EPISODUL 02

Marketing-ul de continut

Cei care folosesc social media pentru dezvoltarea afacerilor mereu vorbesc despre continut, stiu ca au nevoie sa creeze mereu continut in fel si fel de formate. Fie ca este o prezentare, un curs, un email, un articol, o posta au inteles perfect ca fara a continua este aproape imposibil sa dezvolte o afacere online.

Nevoile clientilor nostri se schimba, evolutioneaza si este necesar sa se adapteze continutul pe care il avem si foarte important, trebuie sa creem continut nou pentru ca in fiecare zi clientii nostri vor avea nevoi, probleme, dorinte si asteptari noi.

Investitia in marketing de continut nu este o pierdere, din contra aduce foarte multe avantaje. Cu ajutorul continutului vei putea mari numarul de vizite in web, pozitionare web si vizibilitatea marcii.

PROBABIL TE INTERESEAZA SI TEMELE DE MAI JOS👇

PARTICIPA IN PODCAST

Sugereaza o tema pentru podcast!

Care este tema despre care ti-ar place sa primesti mai multe informatii si cu care poti atinge un obiectiv in afacerea ta? Lasa-mi un comentariu si eu raspund in urmatoarele episoade. Ajuta-ma sa-ti ofer continut de valoare.

Alatura-te comunitatii mele!

Primeste cele mai recente sfaturi despre marketing și productivitate pentru a atinge obiective indraznete.

Suntem mici, dar vom creste mari. Ai ajuns la locul potrivit, unde poti învăța cum să treci la ACȚIUNE, care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci, care sunt prioritatile afacerii tale. Bucura-te de podcasturi  scurte, dar cu un conținut foarte valoros, in care vei descoperi strategii, tactici și instrumente despre publicitate, funnel , content si retele de socializare.